Xarxa d’aliments

La Xarxa d’aliments s’encarrega de la Recollida i distribució d’aliments per totes aquelles persones de l’Esquerra de l’Eixample que s’han quedat sense ingressos i no poden realitzar la compra d’aliments.

Xarxa de voluntàries

Vols ajudar com a voluntària a la Xarxa en tasques presencials o no presencials? Vols formar part d’alguna comissió? Tens furgoneta i disponibilitat per donar un cop de mà per anar a buscar els aliments que proveeixen a la xarxa?
Omple el següent formulari:

Suport alimentari

Ets del barri i no pots assumir les despeses d’alimentació i altres elements bàsics i necessites ajuda?

Contacteu-nos a esquerraeixample@enscuidem.org

Us explicarem com funciona la xarxa d’aliments, com hi podeu participar d’aquesta i us informarem d’altres recursos a l’abast.

No volem fer assistencialisme, volem practicar el suport mutu i per això és essencial la participació de totes.

Altres formes de col·laborar:
  • Descarregar els cartells de l’apartat de cartelleria i penjar-los a la teva escala i comerços propers.
  • Establir col·laboracions amb comerços: deixar una caixa per recollir aliments o per fer donacions de diners de la clientela, i encarregar-se de portar aquests aliments regularment als punts de recollida (Espais Lina Òdena i Lola Anglada).
  • Posar una caixa de recollida d’aliments al vostre portal i encarregar-vos de portar els aliments als punts de recollida esmentats (mireu abans dies de recollida de cada punt).
  • Seguir-nos a les xarxes i ajudar-nos a fer difusió.
  • Organitzar l’escala de veïnes per fer front a necessitats, compres, cures… de les vostres veïnes.
  • Col·laborar econòmicament per fer front a despeses o complementar necessitats de la xarxa. A través de la Caixa de resistència. Podeu trobar la informació al següent enllaç: Caixa de Resistència